2020-11-29 08:01:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Merjen nemet mondani olyan dologra, amit nem szívesen tesz

Napi horoszkóp november 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ne ragaszkodjon túl konokul elképzeléseihez. Akkor lesz szerencsés, ha úgy irányítja a dolgokat, hogy mások is szóhoz és cselekvéshez jussanak.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Mivel a vonzerejét nem csupán a hitvese számára tartogatja, ne csodálkozzék, ha társában felébred a féltékenység. Ha ki akarja védeni a házassági konfliktusokat, gyakorolnia kell az alkalmazkodás nehéz, de hasznos erejét.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha most nehéz helyzetben is megállja a helyét, sokáig nem lesznek gondjai. Próbáljon meg erőt gyűjteni, hiszen sok feladata lesz a jövő héten!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Számítson arra, hogy ellentétek törnek felszínre ön és egyik hozzátartozója között. Ha felkészült rá, talán elhárítható egy komoly összetűzés.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Költekező hangulatban van, de ne sajnálja a pénzt, mert hosszú időre örömöt szerez vele. A másik nembeliek bókokkal halmozzák el.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lassan haladó, de tartós változások történnek életében. Fontos, hogy erőteljesen fejezze ki érzéseit és vágyait kedvesének. Legyen magabiztos!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kedélyállapota mélyponton van, ezért álmatlanok az éjszakái. Ne aggódjon, ha azt látja, hogy nem sikerül minden tervét azonnal megvalósítania. Sokat segít most a C-vitaminban és nyomelemekben gazdag táplálkozás.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kellemes "próbatételnek" veti alá kedvesét, hogy megbizonyosodjon, ellenáll-e a kísértésnek. Elemében érzi magát egész nap.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Amennyiben új dolgokat akar tanulni, olyat válasszon, amit később munkájában jól tud hasznosítani. Ismeretszerzés alkalmával új barátokat is szerezhet.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Merjen nemet mondani olyan dologra, amit nem szívesen tesz. Minden gondolata a szerelmére irányul, de azért álljon ki a véleménye, érdekei mellett.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A romantikus hangulat ma is elkíséri. Akkor a legboldogabb, ha sok időt tölthet a párjával. Szép vallomásban lehet része.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nyugodtabb, mint bármikor  a héten, talán egy barátja vagy a rokonságból valaki felvidítja. Sokkal pozitívabb színben látja  a jövőjét, az anyagi helyzetét is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: